FERSIX COL·LABORA EN LA 24a EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA DEL FARELL

Aquest diumenge va tenir lloc la 24a edició de la Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui, de la qual Fersix n’és un dels patrocinadors. Una prova de 12,300 quilòmetres només apta per a valents.

El guanyador absolut masculí va ser en Joan Palomeras, del Club Atlètic Palau, guanyador ja de l’edició passada, en aquest cas baixant la seva marca de temps. La vencedora femenina va ser la Vanessa Sancho, de Rios Running Les Franqueses, millorant la tercera posición de l’any passat.

Al finalitzar la cursa, els participants que ho necessitaven, van ser atesos per els fisioterapeutes de l’Espai de Salut del CN Caldes, que van realitzar els tractaments adients a cada corredor/a.

Volem felicitar tan a l’organització com tots les participants que van donar-ho tot aquest diumenge en una prova esportiva ja consolidada a la comarca del Vallès Oriental.